Mogelijkheden

Voor elk type uitje

Schoolreizen

Naast theorie is praktijk belangrijk voor leerlingen en studenten. Scholen, opleidingcentra, universiteiten etc., organiseren daarom bezoeken aan bedrijven, excursies, beurzen, uitwisselingsprojecten of seminars. Kortom activiteiten die aansluiten op het lesprogramma. Wij regelen graag het vervoer voor deze activiteiten. Door het hanteren van minimum tarieven houden we de kosten binnen de perken. Daarmee kunnen wij als touringcarbedrijf een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van scholieren en studenten.

Op dit moment hebben we een samenwerkingsverband met studenten van de TU in Eindhoven en het Grootseminarie in Rolduc.

Ontspanning is voor studenten en scholieren uiteraard ook van groot belang. Dus ook voor uitstapjes en het bezoeken van culturele evenementen staan wij klaar, met uiteraard betaalbare prijzen.

Verenigingen

Verenigingen zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen. Zij brengen mensen bij elkaar en halen zo mensen uit hun isolement. Hiervoor zijn ook ontmoetingen en uitwisselingen met andere verenigingen van groot belang. Dit kost altijd veel geld en de budgetten zijn vaak minimaal. Wij onderstrepen het sociaal maatschappelijke belang van verenigingen en proberen dan ook als klein touringcarbedrijf de kosten voor een rit zo laag mogelijk te houden.

Evenementen

Op evenementen treffen zich mensen met dezelfde hobby’s, interesses, behoeften. Evenementen organiseren gaat ons als touringcar bedrijf net een stapje te ver, maar waar het gaat om mensen bij elkaar te brengen, dragen we graag ons steentje bij.

Dagtochten

Wij stellen zelf dagtochten samen. Ook hier houden we weer rekening met de verschillende doelgroepen die we graag willen bedienen. Door het zelf samenstellen van de dagtochten kunnen we prijsafspraken maken met bijvoorbeeld de organisaties van de te bezoeken evenementen, eigenaren van restaurants, theaters of musea. De kortingen die wij kunnen bedingen laten we terugvloeien naar onze passagiers.

heeft u een vraag?

Dan kunt u ons telefonisch bereiken op
+31(0)6 22 69 38 51 of klik op onderstaande button om ons contactformulier in te vullen.