Over ons

Een sterk sociaal karakter

Een touringcarbedrijf met een sterk sociaal maatschappelijk karakter, dit is een van de belangrijkste doelstellingen van StalmanTravel.nl. Dit betekent dat persoonlijke begeleiding van de passagiers en betaalbare tarieven de speerpunten zijn.

Dit realiseren we door:

1. Werken met chauffeurs die het sociale karakter onderschrijven en niet alleen voor het geld rijden. Zij bepalen zelf wanneer en welke ritten ze willen rijden.

2. Onze chauffeurs nemen zich genoeg tijd om de passagiers te helpen bij het in en uitstappen. Maken een extra stop indien passagiers kort bij huis opgehaald of afgezet kunnen worden.

3. StalmanTravel.nl is een klein en overzichtelijk bedrijf, met zo weinig mogelijk overhead. Wij zetten daarom niet in op een groot wagenpark. Wij hebben één Touringcar en twee 8 persoonsbusjes.

4. Bij het maken van een offerte proberen we rekening te houden met de beurs van onze passagiers om zo, zoveel mogelijk aanvragen te kunnen honoreren.        

5. Buiten de commerciële activiteiten die plaats moeten vinden om een touringcarbedrijf financieel te kunnen runnen, willen we de touringcar inzetten om bijvoorbeeld oudere mensen en mensen met een sociale achterstand uit hun isolement te halen of leerlingen en studenten in de gelegenheid te stellen activiteiten te bezoeken die aansluiten op hun lesprogramma.

6. Door het op maat aanbieden van uitstapjes tegen een zo laag mogelijke prijs denken wij hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

We zijn een nieuw klein touringcarbedrijf waarin winstoogmerk een ondergeschikte rol speelt!

Frans Stalman
Telefoonnummer: +31 6 226 93 851
E-mailadres: frans@stalmantravel.nl

Harrie Vaassen
Telefoonnummer: +31 6 543 17 003
E-mailadres: harrie@stalmantravel.nl

Offerte

Nieuwsgierig naar onze bijzondere tarieven?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze touringcar is er voor elke gelegenheid

Schoolreizen

Naast theorie is praktijk belangrijk voor leerlingen en studenten. Scholen, opleidingcentra, universiteiten etc., organiseren daarom bezoeken aan bedrijven,…

lees verder

Verenigingen

Verenigingen zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen. Zij brengen mensen bij elkaar en halen zo mensen uit hun isolement. Hiervoor zijn ook ontmoetingen…

lees verder

Evenementen

Op evenementen treffen zich mensen met dezelfde hobby’s, interesses, behoeften. Evenementen organiseren gaat ons als touringcar bedrijf net een stapje…

lees verder

Dagtochten

Wij stellen zelf dagtochten samen. Ook hier houden we weer rekening met de verschillende doelgroepen die we graag willen bedienen. Door het zelf samenstellen…

lees verder